Υποθαλάσσια Έργα - ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΑΝΤΙΡΥΠΑΝΣΗΣ

Η αντιρύπανση αφορά τις κεντρικές και δημόσιες αρχές, το Υπουργείο Περιβάλλοντος, το Υπουργείο Τουρισμού, τους ιδιοκτήτες και διευθυντές παραθαλάσσιων ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς και οποιονδήποτε τον απασχολεί το θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος.


Η αποστολή της εταιρείας Mylonas Underwater είναι να διατηρήσει τους φυσικούς πόρους και να προστατεύσει τους ωκεανούς και τις λίμνες από την επίδραση της θαλάσσιας ρύπανσης.

Το "πλωτό φράγμα Μυλωνάς" (Milonas Floating Dam) είναι ένα σύστημα σχεδιασμένο να αναγνωρίζει και να περιορίζει τη θαλάσσια ρύπανση. Η δραστηριότητα της εταιρείας Μυλωνάς λύνει το πρόβλημα της ρύπανσης των ακτών, των λιμνών και των ποταμών. Λέγοντας θαλάσσια ρύπανση εννοούμε τα αντικείμενα που συνειδητά ή ασυνείδητα ρίχνονται στις ακτές και στη θάλασσα, σε ποτάμια ή σε λίμνες.

Το 80% περίπου των λυμάτων φτάνει στις ακτές. Κάποια αντικείμενα που βρίσκονται στις ακτές, όπως μπαλόνια και πλαστικές σακούλες έχουν χρόνο αποσύνθεσης πολλούς αιώνες.

Οι συνέπειες της θαλάσσιας μόλυνσης απειλούν όχι μόνο την υποθαλάσσια χλωρίδα και πανίδα, αλλά και την πλοήγηση των πλοίων, ειδικά για τις προπέλες, την ασφάλεια των κολυμβητών και φυσικά επηρεάζει την οικονομία, η οποία χάνει σε τουρισμό λόγω των βρώμικων ακτών.

Το σύστημα Milonas Floating Dam, συλλέγει όλα τα άχρηστα απόβλητα της θάλασσας και συντελεί στην ανακύκλωση αυτών των προιόντων.

Η αποτελεσματικότητα του συστήματος αντιρύπανσης της Mylonas Underwater δεν επηρεάζεται από κλιματικές και εξωτερικές συνθήκες και είναι αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η συμβολή του συστήματος αντιρύπανσης της MYLONAS UNDERWATER στην καταπολέμηση της θαλάσσιας ρύπανσης και στην προστασία του περιβάλλοντος γενικότερα, είναι αξιοσημείωτη και διεθνώς αναγνωρισμένη.

Η εταιρεία MYLONAS UNDERWATER αναλαμβάνει έργα αποκλειστικά στο εξωτερικό.

Βασισμένο στην πατέντα του Iωακείμ Παλιούρα, το σύστημα "floating dam" συλλέγει όλα τα πλεούμενα σωματίδια από το υγρό στοιχείο και καθαρίζει αποτελεσματικά θάλασσες και ακτές.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Άμεση υλοποίηση έργων
  • Πλωτά μηχανήματα
  • Πλήρης καταδυτικός εξοπλισμός
  • Έμπειρη ομάδα δυτών
  • Φιλικοί προς το περιβάλλον

 

 

Contact us at:

Milonas Underwater Contractors:
Vasilis Milonas: +30 693 6905080


Milonas Underwater - Romania:
Ciprian Chivu: +40 723 233480
Radu Popa + 40 722 333005
Cristian Chivu +40 723 640871